Issues for Simile

Summary Status Priority Category Version Component Repliessort icon Last updated Assigned to Created
Problems with plug and play submodels active normal support requests 6.1 User interface 2 years 45 weeks Mauricio_jerez 2 years 45 weeks
Availability of Configuration files in Model Gallery active normal support requests 6.4 Code 1 1 year 46 weeks jaspert 1 year 46 weeks
Unexpected boolean variables active critical bug reports 6.3 Miscellaneous 1 2 years 7 weeks fgilletUFC 2 years 7 weeks
Crashes in MacOS Sierra active critical bug reports 6.7 Miscellaneous 1 14 weeks 4 days jaspert 14 weeks 6 days
Simile 6.2 and Windows XP active critical support requests 6.1 Miscellaneous 1 2 years 23 weeks fgilletUFC 2 years 23 weeks
problems installing teaching edition (old password does not work) active critical support requests 6.6 Miscellaneous 1 50 weeks 3 days Mauricio_jerez 50 weeks 3 days
Need for new license information for SIMILE TEACHING EDITION active critical support requests 6.7 Miscellaneous 1 22 weeks 5 days Mauricio_jerez 22 weeks 5 days
Download locked active critical support requests 6.1 Miscellaneous 1 1 year 6 weeks benedetto.rugani 1 year 6 weeks
Errors restoring data tables active normal support requests 6.3 User interface 1 1 year 48 weeks jaspert 1 year 48 weeks
Graph function active critical feature requests 5.97 Miscellaneous 1 1 week 5 days Hamdy Elsayed 1 week 5 days
Linux offer active normal support requests 6.1 Miscellaneous 1 1 year 6 weeks benedetto.rugani 1 year 6 weeks
variable set as int gets reset to real active normal bug reports 6.3 Code 1 1 year 48 weeks robertm 1 year 48 weeks
Installation/access problems active critical support requests 6.3 Miscellaneous 1 2 years 9 weeks benedetto.rugani 2 years 9 weeks
6.7 error and will not start fixed critical bug reports 6.7 Miscellaneous 2 30 weeks 6 days jaspert 31 weeks 2 days
Error in Execution of Polygon Diagram when running model under configuration active critical bug reports 6.0 User interface 2 2 years 47 weeks jaspert 3 years 20 weeks
Cannot change units of variable active normal support requests 6.6 User interface 2 1 year 5 weeks jaspert 1 year 5 weeks
Model error closes Simile as it is opening. active critical bug reports 6.5 Miscellaneous 2 1 year 25 weeks John E. Rogers04 1 year 25 weeks
Problems with XML export active normal support requests 6.7 Miscellaneous 2 18 weeks 6 days robertm 24 weeks 4 days
PEST error for parameter estimation active normal bug reports 6.1 Miscellaneous 2 1 year 6 weeks benedetto.rugani 1 year 6 weeks
Program will not open files. active critical support requests 5.94 User interface 2 2 years 47 weeks jaspert 3 years 8 weeks
R package installation: error package ame_dll missing for use.simile.at active normal bug reports 6.1 Miscellaneous 2 1 year 6 weeks benedetto.rugani 1 year 7 weeks
Simile 6.7p5: fails to copy diagram with macOS Sierra active normal bug reports 6.7 User interface 2 20 weeks 3 days jaspert 20 weeks 3 days
Mac version of Simile 6.6 hangs intermittently active normal bug reports 6.6 User interface 3 1 year 4 weeks jyearsle 1 year 7 weeks
Polygon helper fixing active normal bug reports 6.1 Code 3 2 years 46 weeks benedetto.rugani 2 years 46 weeks
Unable to compile models with Simile 6.6 active critical bug reports 6.6 Miscellaneous 3 1 year 6 weeks fgilletUFC 1 year 7 weeks
Does the mac version of simile require xcode? active normal support requests 6.7 Miscellaneous 3 10 weeks 3 days jaspert 20 weeks 3 days
new version 6.7 of simile not running on windows 10 active critical support requests 6.7 Miscellaneous 3 34 weeks 5 days Mauricio_jerez 34 weeks 6 days
Download blocked active critical support requests 6.7 Miscellaneous 4 34 weeks 6 days jonathanm 1 year 10 weeks
Exponent active normal bug reports 6.1 Code 4 2 years 20 weeks Thibault Moulin 2 years 20 weeks
plug and play submodels (connecting arrow missing when opening submodels) active critical support requests 6.1 User interface 7 2 years 41 weeks Mauricio_jerez 2 years 44 weeks
Loading the simulation interface when double-clicking a Simile model file active critical bug reports 6.1 Miscellaneous 7 2 years 19 weeks fgilletUFC 2 years 20 weeks
Helpers in IOTools directory do not appear in run model environment active normal support requests 6.3 User interface 8 1 year 46 weeks jaspert 1 year 50 weeks
Simile encountered an unexpected problem: 6.7 v (Mac OSX 10.10.5) active critical support requests 6.7 Miscellaneous 8 37 weeks 4 hours jaspert 38 weeks 1 day
Simile v6.7 in R cannot load spf active critical bug reports 6.7 Miscellaneous 9 4 weeks 5 days jaspert 10 weeks 6 days
R with version 6.7 64-bit - use.simile.at active normal bug reports 6.7 Miscellaneous 13 6 weeks 6 days lerban 1 year 5 weeks
Syndicate content