Issues for Simile

Summary Status Priority Category Version Component Replies Last updatedsort icon Assigned to Created
Graph function active critical feature requests 5.97 Miscellaneous 1 4 hours 48 min Hamdy Elsayed 6 hours 48 min
Simile v6.7 in R cannot load spf active critical bug reports 6.7 Miscellaneous 9 3 weeks 8 hours jaspert 9 weeks 1 day
R with version 6.7 64-bit - use.simile.at active normal bug reports 6.7 Miscellaneous 13 5 weeks 1 day lerban 1 year 4 weeks
Does the mac version of simile require xcode? active normal support requests 6.7 Miscellaneous 3 8 weeks 5 days jaspert 18 weeks 5 days
Crashes in MacOS Sierra active critical bug reports 6.7 Miscellaneous 1 12 weeks 6 days jaspert 13 weeks 1 day
Problems with XML export active normal support requests 6.7 Miscellaneous 2 17 weeks 1 day robertm 22 weeks 6 days
Simile 6.7p5: fails to copy diagram with macOS Sierra active normal bug reports 6.7 User interface 2 18 weeks 5 days jaspert 18 weeks 5 days
Need for new license information for SIMILE TEACHING EDITION active critical support requests 6.7 Miscellaneous 1 21 weeks 43 min Mauricio_jerez 21 weeks 2 hours
6.7 error and will not start fixed critical bug reports 6.7 Miscellaneous 2 29 weeks 1 day jaspert 29 weeks 4 days
new version 6.7 of simile not running on windows 10 active critical support requests 6.7 Miscellaneous 3 33 weeks 4 hours Mauricio_jerez 33 weeks 1 day
Download blocked active critical support requests 6.7 Miscellaneous 4 33 weeks 1 day jonathanm 1 year 9 weeks
Simile encountered an unexpected problem: 6.7 v (Mac OSX 10.10.5) active critical support requests 6.7 Miscellaneous 8 35 weeks 1 day jaspert 36 weeks 3 days
problems installing teaching edition (old password does not work) active critical support requests 6.6 Miscellaneous 1 48 weeks 5 days Mauricio_jerez 48 weeks 5 days
Mac version of Simile 6.6 hangs intermittently active normal bug reports 6.6 User interface 3 1 year 2 weeks jyearsle 1 year 5 weeks
Cannot change units of variable active normal support requests 6.6 User interface 2 1 year 3 weeks jaspert 1 year 3 weeks
Download locked active critical support requests 6.1 Miscellaneous 1 1 year 4 weeks benedetto.rugani 1 year 4 weeks
Linux offer active normal support requests 6.1 Miscellaneous 1 1 year 4 weeks benedetto.rugani 1 year 4 weeks
R package installation: error package ame_dll missing for use.simile.at active normal bug reports 6.1 Miscellaneous 2 1 year 4 weeks benedetto.rugani 1 year 5 weeks
PEST error for parameter estimation active normal bug reports 6.1 Miscellaneous 2 1 year 4 weeks benedetto.rugani 1 year 5 weeks
Unable to compile models with Simile 6.6 active critical bug reports 6.6 Miscellaneous 3 1 year 4 weeks fgilletUFC 1 year 5 weeks
Model error closes Simile as it is opening. active critical bug reports 6.5 Miscellaneous 2 1 year 23 weeks John E. Rogers04 1 year 23 weeks
Helpers in IOTools directory do not appear in run model environment active normal support requests 6.3 User interface 8 1 year 44 weeks jaspert 1 year 49 weeks
Availability of Configuration files in Model Gallery active normal support requests 6.4 Code 1 1 year 44 weeks jaspert 1 year 44 weeks
variable set as int gets reset to real active normal bug reports 6.3 Code 1 1 year 46 weeks robertm 1 year 46 weeks
Errors restoring data tables active normal support requests 6.3 User interface 1 1 year 46 weeks jaspert 1 year 46 weeks
Unexpected boolean variables active critical bug reports 6.3 Miscellaneous 1 2 years 5 weeks fgilletUFC 2 years 5 weeks
Installation/access problems active critical support requests 6.3 Miscellaneous 1 2 years 7 weeks benedetto.rugani 2 years 7 weeks
Loading the simulation interface when double-clicking a Simile model file active critical bug reports 6.1 Miscellaneous 7 2 years 17 weeks fgilletUFC 2 years 18 weeks
Exponent active normal bug reports 6.1 Code 4 2 years 18 weeks Thibault Moulin 2 years 18 weeks
Simile 6.2 and Windows XP active critical support requests 6.1 Miscellaneous 1 2 years 21 weeks fgilletUFC 2 years 21 weeks
plug and play submodels (connecting arrow missing when opening submodels) active critical support requests 6.1 User interface 7 2 years 40 weeks Mauricio_jerez 2 years 42 weeks
Problems with plug and play submodels active normal support requests 6.1 User interface 2 years 43 weeks Mauricio_jerez 2 years 43 weeks
Polygon helper fixing active normal bug reports 6.1 Code 3 2 years 44 weeks benedetto.rugani 2 years 44 weeks
Program will not open files. active critical support requests 5.94 User interface 2 2 years 45 weeks jaspert 3 years 6 weeks
Error in Execution of Polygon Diagram when running model under configuration active critical bug reports 6.0 User interface 2 2 years 45 weeks jaspert 3 years 18 weeks
Syndicate content